Ries Cosmetica

Agenda

Overzicht trainingen Ries Cosmetics 2017/2018 

 

 

                          Datum

              Training

                Inhoud

kosten

A

12/13 januari 

10.00 Ė 16.00 uur

Masterclass Gelaatsdiagnostiek

Ďop zoek naar je werkelijke ikí

Wat vertellen onze gelaatstrekken ons over ons gedrag en over de ontwikkeling van klachten?

B

9 februari

10.00 Ė 14.00 uur

bijscholing Masterclass

(alleen voor degenen die de masterclass dermatologie hebben gevolgd)

Praktijktraining op basis van fotoís. Het eenvoudig kunnen diagnosticeren en toepassen bagang

Gratis

(maximale inschrijving 10 personen)

C

10 februari

10.00 Ė 16.00 uur

ingrediŽntenleer starters

Training startende salons

In starterspakket

D

16 februari

09.30 Ė 13.30 uur

bijscholing Masterclass

(alleen voor degenen die de masterclass dermatologie hebben gevolgd)

Praktijktraining op basis van fotoís. Het eenvoudig kunnen diagnosticeren en toepassen bagang

Gratis

(maximale inschrijving 10 personen)

E

17 februari

diagnostiek en aesthetic needling starters

Training startende salons

In starterspakket

F

23 februari

18.30 Ė 21.30 uur

Praktijk Training Ries Ďvragen staat vrijí

open inloop voor alle salons om vragen te stellen, te oefenen, etc.

gratis

G

9 maart februari

10.00Ė16.00 uur

Aesthetic needling, diagnostiek en wallen starters

Training startende salons

In starterspakket

H

17 maart

10.00 Ė 16.00 uur

interne stagedag

Maken van een diagnose/behandelplan n.a.v. 3 cliŽnten ingebracht door jullie praktijken. Bij voorkeur voet, face en eczeem of psoriasis

gratis

I

23,24,25 maart

Tok sen

Zuid-Aziatische behandel methoden

Deze integrale behandeling kun je meteen in de praktijk toepassen bij o.a. nek- en schouderklachten, vochtproblemen en hielspoor

 

J

20 april

Ďvoeding als medicijní

We gaan gedetailleerd in op voedingsstoffen en wie welke nodig heeft.

K

11 mei

Dermacupping

Cuppen is een subtiele manier om bindweefsel te behandelen

 

 

L

18 mei

18.30 Ė 21.30 uur

Praktijk Training Ries Ďvragen staat vrijí

open inloop voor alles salons om vragen te stellen, te oefenen, etc.

M

7 juni

secrets of beauty 1

Schoonheidsgeheimen van de Chinese keizerin

N

1 juli

klantcontactdag

O

5 september

18.30 Ė 21.30 uur

Praktijk Training Ries Ďvragen staat vrijí

open inloop voor alles salons om vragen te stellen, te oefenen, etc.

gratis

P

14/15 september

10.00 Ė 16.00 uur

Ries Vect deel 1 (communicatie/educatie)

communicatie, leerstijlen, organisatiebewustzijn en managementstijlen

Voor externen !!!!€1275,-

Q

28/29 september

10.00 Ė 16.00 uur

Ries Vect deel 2 (educatie/communicatie)

acupunctuurpunten en emoties puntmassage voor een effectievere interactie

R

12/13 oktober

10.00 Ė 16.00 uur

Ries Vect deel 3 (voeding en gedrag auriculotherapie)

tijdens dit deel zullen we in het bijzonder aandacht hebben voor hoe om te gaan bij cliŽnten met zwaarlijvigheid.

S

9/10 november

Skin Interval Treatment

Lifting en verbetering van o.a. de oudere huid

 

 

 

T

16 november

18.30 Ė 21.30 uur

Praktijk Training Ries Ďvragen staat vrijí

open inloop voor alles salons om vragen te stellen, te oefenen, etc.

Gratis

U

23 november

10.00 Ė 16.00 uur

Ries Vect deel 4

trainingsmethodieken in relatie tot geestelijke en lichamelijke ontspanning.

V

24 november

10.00 Ė 16.00 uur

Secrets of beauty 2

Geheimen van voeding op de huid

W

Febr. 2018

Masterclass voeding

X

April 2018

Orgaan stimulatie technieken

Y

September 2018

Masterclass dermatologie

Z

November 2018

Polsdiagnostiek volgens de 5 elementen

 

A

Voor eenieder die met Ries werkt een uitermate interessante training om alle effen en oneffenheden in het gelaat te kunnen plaatsen in relatie tot gedrag. Buiten dat je in staat bent om de kwaliteit van de huid in het gelaat te verbeteren hierdoor, verbetert het tevens het contact met je cliŽnt.

Oud-cursist zei dit over deze training; Ďals je dit beheerst kijk je dwars door je cliŽnt heen en brengt het je behandelingen op een hoger niveauí.


B/D

Speciaal voor degenen die de masterclass dermatologie hebben gevolgd organiseren wij deze training waarin we de gelegenheid geven om te oefenen, moeilijke casussen te behandelen en in te gaan op vragen uit de praktijk aan de hand van fotoís. Het toepassen van de Bagang staat centraal. Maximaal 10 deelnemers per keer zodat we effectief kunnen werken en er voldoende gelegenheid is om te oefenen.


F/L/O/T

Werken met Ries is een specifieke vaardigheid welke vraagt om oefening. Graag bieden wij salons de gelegenheid om te oefenen, vragen te stellen en deze klassikaal te behandelen en ervaringen te delen.


H

Tijdens de interne stagedag zullen we klassikaal 3, door jullie ingebrachte, cliŽnten bespreken, beoordelen, een behandelplan maken en evt. ook daadwerkelijk behandelen. Graag hoor ik voor 1 maart wie je mee wilt nemen en met welke klacht. Ik zal er dan voor zorgen dat er 3 verschillende klachten geselecteerd worden voor een interessante dag.


I

Tok Sen is een integrale behandeling waarbij je met een houten hamertje al kloppend met hulpmiddelen als houten beiteltje en hamertje, ruimte creŽert in spier, vet- en collageenweefsel. Door de toepassing van Tok Sen ga je de kristallisatie van afvalstoffen tegen. Tok Sen kun je meteen in de praktijk toepassen en is uitermate geschikt voor het behandelen van cellilutis, nek- en schouderklachten (frozen shoulder) en rugklachten (o.a. Ischias). Ook kun je denken aan de behandeling van hielspoor, rusteloosheid en oudeem.

Tok Sen. Een zeer praktische training. 70% van deze training bestaat uit praktijk. Wat deze training uniek maakt is het inzicht in de anatomie in relatie tot Tok Sen. Technieken uit de meridiaanstrekkingen, Tuina, Guasha, plumblossum en cuppen worden hierin geÔmplementeerd


J

Voeding is samen met zuurstof onze belangrijkste energiebron. De essentiŽle vraag is wat voor stoffen hebben we preventief nodig en welke bij verminderde gezondheid? Tijdens deze training gaan we hier gedetailleerd op in en koppelen we dit o.a. aan tongdiagnostiek.K

We maken tijdens deze training dermacupping gebruik van verschillende technieken en verschillende soorten cups. Tijdens dermacuppen wordt er door de huid vacuŁm te trekken, ruimte gecreŽerd in het bindweefsel. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en de doorbloeding van de huid verbeterd. Goed toepasbaar op ouder wordende huid, cellulitis en spierproblemen. Voor diegenen die deze cursus al hebben gevolgd is er de mogelijkheid deze nogmaals te volgen tegen gereduceerd tarief.


M

De aandacht voor schoonheid is al duizenden jaren oud. De Chinese keizerin had zo haar eigen gewoonten en rituelen en heeft deze generaties lang doorgegeven met resulaat! We nemen een kijkje in de keuken en badkamer van de keizerin. Ook kijken we welke ingrediŽnten er nu nog te krijgen zijn en hoe deze toepasbaar zij


N

Het programma van de klantcontactdag volgt nog. Noteer deze alvast in je agenda. Tijd is van 10.00 Ė 16.00 uur. Sowieso een dag om elkaar te ontmoeten, te leren, te ontspannen.


P/Q/R/U

Hapiness is a way of life Vitaliteit ook? Als dit zo is dan is de eerste stap naar een vitaal leven bewustwording. Bewustwording in voeding, ademhaling, gewicht, conditie maar ook de balans weten tussen werk en vrije tijd, spanning en ontspanning, belasting en belastbaarheid, etc.

Daarom hebben wij de training Ries Vital Coach ontwikkeld volgens het Ries Vect Systeem.


Ries VECT staat voor Voeding - Educatie - Coaching - Training


Met als doel een verbeterde vitaliteit!


Voeding en zuurstofopname zijn de voornaamste externe factoren die onze vitaliteit bepalen. In ons menselijk lichaam is er een derde factor die onze vitaliteit beÔnvloed namelijk de flow, het

goede, juiste gevoel. Oude Chinezen noemen deze flow qi, deze flow is beÔnvloedbaar door coaching en bewegingsvormen zoals fysiek bewegen,massage en acupunctuur. 

Het onderdeel VOEDING haalt kennis uit de diŽtiek, orthomoleculaire geneeskunde en de fytotherapie. Zo wordt er bijvoorbeeld geleerd te kijken naar de energie van voeding. essentiŽle mineralen en metalen en de werking van kruiden in ons lichaam. Dit alles om de zuur base balans in ons lichaam te optimaliseren en te balanceren. Binnen het Ries Vect systeem nemen we de tong als leidraad. Eventueel kan er ook een analyse aan de hand van een urinetest worden gedaan. Deze combinatie geeft de Ries Vital coach de juiste informatie voor het bepalen van het juiste behandelplan.


Auriculo therapie Ries maakt binnen het Vect systeem dankbaar gebruik van het ooracupunctuur systeem van de Fransman Nogier. Een effectieve manier van naalden zetten voor het herstellen van de vitaliteit in de reflexen van het oor.

Het Ries Vect systeem is de oplossing bij heel veel klachten als problemen met je gewicht, huidklachten, gewrichtsklachten, klachten van psychische aard en natuurlijk vitaliteitsproblemen.


EDUCATIE is belangrijk om de cliŽnt een juiste uitleg te kunnen geven over de diagnose en het behandelplan. Bovendien krijg je inzicht in de alarmfase, adaptiefase en uitputtingsfase binnen vitaliteit d.m.v. de Ries Vitaliteitsmeter. Het inzicht bestaat uit de verschillende symptomen per fase, welk type is gevoelig voor welke symptomen en uiteraard wat is de oplossing. Dit alles om de cliŽnt inzicht te verschaffen over hun klachten en het behandelplan op maat. Want een traject wordt pas succesvol als de cliŽnt ok zegt tegen de juiste analyse.

COACHING is belangrijk gedurende het proces. De kunst is om de juiste coachtechnieken en vragen te stellen aan de juiste persoon. Hierbij wordt dankbaar gebruik gemaakt van de 5 elementen en wordt typologie bepaald op basis van handdiagnostiek. Denk hierbij ook aan leerstijlen en management stijlen. Bovendien worden er acupunctuurpunten aangeleerd die emotie gerelateerd werken. Dit om de communicatie met de cliŽnt effectiever te laten verlopen.


Je hebt direct resultaat als je een vrije stroom van de flow weet te creŽren binnen de stagnerende cliŽnt. Je wordt getraind in lichaamstaal, expressie en stemgeluid van de cliŽnt voor het maken van de juiste diagnose en het juiste behandelplan (coachtechniek). Dit in relatie met de typologie krijg je als coach handvatten voor behandeling op korte termijn

TRAINING

Vitaliteit zorgt voor beweging en beweging zorgt voor vitaliteit en conditie. De opname van zuurstof is hierbij de sleutel. Kortom beweging is belangrijk voor je vitaliteit, maar wanneer adviseer je duurtraining, krachttraining, fitness of juist yoga en of taichi/qi gong. Uiteraard is het belangrijk de basisprincipes en basisoefeningen te beheersen.


S

 

 

Tijdens de Ries interval skin treatment beschadig je net als bij bindweefselmassage de spier/huidcellen een beetje. Die moeten zich dan weer herstellen d.m.v. een goede Ďdoorbloedingí.

 

Bovendien trainen we de cellen waardoor onze (huid)weerstand wordt verhoogd. De cellen herstellen zich ook sneller als ze aangevallen worden door externe factoren en stress waardoor beschadiging en kristallisatie wordt voorkomen.

 

Uit onze test blijkt dat dit super efficiŽnt is bij haarproblemen (alopecia), de oudere huid (rimpels) hangende oogleden en vormen van vitiligo. De effectiviteit zit in het aanleren tussen een harde en zachte aanraking van de huid, snelle en langzame technieken op de huid en spier/ pees mobilisaties in interacties met huid tonificaties waaronder met Electronic Skin Stimulation Je werkt in sets net als bij gewone interval trainingen en het rendement is verbluffend te noemen.

 

Dag 1 is theorie en dag 2 praktijk.

 


V

 

 

Een voor in de praktijk praktische training over de positieve en negatieve werking van voeding en voedingsstoffen op de huid.

 

 

W/X/Y/Z

 

 

Er ligt nog een hoop in het verschiet. Er valt altijd iets te leren bij Ries! Info volgt nog.

 

 
  


 

 

 

inschrijven

 

 

 

   

Dealer informatie


Wachtwoord vergeten? | Nog geen dealer?

Dealer login