Ries Cosmetica

Healthcentre


 Healthcentre

Tussen landgoed Rhederoord en landgoed Middagten en omringd door de indrukwekkende Ijsselvallei en de prachtige Veluwzoom wellicht beter bekend als de postbank bevind zich het Ries Healthcentre. Een Regio waar vanuit oudsher al gewerkt wordt aan gezondheid. Zo is het bosrijke landgoed Rhederoord bekend als kuuroord voor COPD en huidoroblemen. Het landgoed met een prachtig historisch landhuis is gebouwd bij een van de 14 Nederlandse natuurlijke waterbronnen. Een 4000 jaar oude waterbron die zich bevind onder schelpen die ons herinnerd aan de tijden voor de ijstijd dat de Veluwzoom nog zee was.
Een gebied waarin moestuinen belangrijk waren en zijn en waarin biologisch eten en gerechten serveren tot op heden orde van de dag zijn. Dit is nog steeds te proeven bij de kwalitatief hoogwaardige restaurants in deze omgeving.


                   

Visie
Gezonde lucht, gezonde voeding en gezond water vormen de basis van vitaliteit, gezondheid en een gezonde huid.
We bestaan uit meer dan 80% uit water van oorsprong zee water dat een bijna identieke ph waarde als de mens heeft. Een schaarste aan voeding hebben we gelukkig niet maar aan gezonde voeding wel degelijk dit zelfde geldt natuurlijk voor ons drinkwater en lucht die we inademen. Welkom in een maatschappij waarbij de snelheid waarin we leven ten koste gaat van onze kwaliteit van leven.
1 op de 3 Nederlanders is allergisch een allergeen is altijd een prikkel van buitenaf die het lichaam niet herkend. Best logisch want je immuunsysteem kent geen gemanipuleerd vlees, gespoten groente, door chloor gereinigd water, chemische medicatie, en door uitstoot vervuilde lucht. De meest voorkomende aandoeningen in Nederland zijn  gerelateerd aan organen, systemen die contact hebben met de buitenwereld. Denk hierbij aan luchtwegen, longen, maag, darmen, blaas en huid.  Medisch gezien zijn dit organen gerelateerd aan het endoderm. Uiteraard zijn dit soort klachten prima te behandelen  in het Ries healthcentre maar we doen meer.
Eind 2017 is het mogelijk om zowel als organisatie als particulier een unieke 3 daagse training te volgen onder begeleiding van een deskundig team bestaande uit 5 personen met een ieder zijn specialisatie en ervaring uit de praktijk  om opzoek te gaan naar jouw vitaliteit en het behoudt ervan. Een 3 daagse zoektocht naar omstandigheden die jij als prettig ervaart en waar jij moet tegen wapenen. Denk hierbij aan communicatie, gedrag, leiding krijgen en geven maar ook aan voeding en ademhaling. Door inzicht te krijgen in je competenties, het kunnen waarnemen van je stresssignalen en mede daardoor bewustwording van de (dis)balans in belasting en belastbaarheid ben jij met de door ons aangereikte handvatten en 3 dagen keihard werken aan je vitaliteit instaat om langdurig in je kracht te staan en je vitaliteit verder door te ontwikkelen. Uiteraard zorgen wij voor de nodige nazorg. Zo is er 6 weken naar je gevolgde training een terugkomdag om de puntjes nog eens op de i te zetten.       

 

                                                                                   

Dealer informatie


Wachtwoord vergeten? | Nog geen dealer?

Dealer login