Ries Cosmetica

MOBILE SPA For Healthy Business

De Mobile Spa is een bus die inzetbaar is tijdens evenementen en product-presentaties. Ook is de bus beschikbaar als u bijvoorbeeld uw personeel in het zonnetje wilt zetten of als uw bedrijf/organisatie iets te vieren heeft. Ook kan de Mobile Spa een prima aanvulling zijn als faciliteit van uw bedrijf of bijvoorbeeld hotel!

             

De Mobile Spa beschikt over 2 behandel/massage ruimtes met behandelstoelen, luxe lounge, douche, Healthy Buffet en een Champagne bar en biedt naast de ontspanning/wellness mogelijkheden ook de gelegenheid voor kleine vergaderingen, lunch, persconferenties etc.

Onze chauffeur/gastheer rijdt de Mobile Spa naar iedere gewenste bestemming. De Mobile Spa wordt indien gewenst in uw eigen huisstijl geleverd, hierdoor is de Mobile Spa  uw Mobile Spa een prima verlengstuk van uw bedrijf en activiteit!

 

 

Mobile Spa in relatie tot Ries Cosmetics

Mobile Spa is een activiteit van Ries Cosmetics. In de Mobile Spa worden vanuit Ries Cosmetics verschillende diensten geleverd op het gebied van persoonlijke verzorging waarbij de nadruk ligt op natuurlijke, biologische producten. U kunt onder andere kiezen uit een gezichtsbehandeling, massage, visagie, natural lifting (dermacupping. Aesthetic Neefling) of een total natural behandeling van Ries Cosmetics.

                        

Ries Cosmetics Mobile Spa zet zich in voor de gezonde zaak. Met de Mobile Spa wil Ries Cosmetics laten zien dat luxe en comfort de basis zijn voor ontspanning, gezelligheid, zakelijkheid, vitaliteit en huidverbetering.

Bent u benieuwd wat de Mobile Spa voor uw organisatie kan betekenen? Mail dan naar info@riescosmetica.nl onder vermelding van mobile spa en laat u informeren over de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u  onze Mobile Spa ook komen bekijken tijdens een event of tijdens verschillende beurzen.  


 Mobile Spa bekijken?

U kunt met onze Mobile Spa kennismaken op de volgende Events in 2017.

De Beursagenda volgt nog er zullen in 2017 zeker 2 kennismakingsdagen komen voor nieuwe Salons die  willen kennismaken met Ries Cosmetics. inclusief gratis workshops en demonstraties.

 

Wij geven op beurzen, kennismakingsdagen spectaculaire demonstraties Aesthetic Needling (cosmetische acupunctuur) en u kunt kennismaken met onze visie ‘ Zo Binnen, Zo Buiten’. d.m.v.(tong- en gelaatsdiagnostiek.


 

 

 

 

Dealer informatie


Wachtwoord vergeten? | Nog geen dealer?

Dealer login