Ries Cosmetica

Nieuws

De nieuwe trainingen voor 2017 zijn gepland.

O.a. masterclass voeding, masterclass dermatologie, masterclass tongdiagnostiek, typologie en embryologie. kijk hiervoor op onze Agenda .

Eerste keer Training ook voor Externen

Hapiness is a way of life Vitaliteit ook? Als dit zo is dan is de eerste stap naar een vitaal leven bewustwording. Bewustwording in voeding, ademhaling, gewicht, conditie maar ook de balans weten tussen werk en vrije tijd, spanning en ontspanning, belasting en belastbaarheid, etc. Daarom hebben wij de training Ries Vital Coach ontwikkeld volgens het Ries Vect Systeem.

Ries VECT staat voor Voeding - Educatie - Coaching - Training

Met als doel een verbeterde vitaliteit!

Voeding en zuurstofopname zijn de voornaamste externe factoren die onze vitaliteit bepalen. In ons menselijk lichaam is er een derde factor die onze vitaliteit beÔnvloed namelijk de flow, het

goede, juiste gevoel. Oude Chinezen noemen deze flow qi, deze flow is beÔnvloedbaar door coaching en bewegingsvormen zoals massage en acupunctuur.

lees meer in rubriek agenda over deze unieke mogelijkheid op het kunnen volgen van een bijzondere training.

 

Extra inloopavonden voor Ries Salons

Om de met Ries werkende salons nog beter van dienst te kunnen zijn en de kwaliteit naar hun en onze cliŽnten te kunnen blijven waarborgen en verbeteren organiseren wij extra gratis inloop avonden om alle vragen en hiaten te beantwoorden en te ondervangen. 

 

Ries Cosmetics eigen thee

Wat veel mensen niet weten is dat alle thee groen geplukt wordt en door een fermentatieproces zwarte thee wordt.

De kwaliteit en werking van thee hangt ook af van de pluk van het seizoen. Zo is de eerste pluk qua medicinale werking het beste maar de blaadjes nog klein maar vol energie en bijna niet betaalbaar. Zo zijn er bij thee 4 plukmomenten in het seizoen en het afvalblad wat uiteraard het goedkoopste is. Een andere onwetendheid is dat thee net als sinaasappels rond de 25 graden worden geoogst. Temperaturen zoals we die in zuidelijk China treffen zijn vergelijkbaar met die van de Canarische eilanden  en Zuid Spanje.Groene thee heeft de werking Toxines af te voeren maar je ook moe te maken net als sinaasappels trouwens.

We onderscheiden naast groene= en zwarte thee ook nog Oolong thee. Deze thee is niet groen of zwart maar heeft de eigenschappen van de Groene thee en het vitaliserende van de zwarte thee met als voordeel dat er geen theÔne in zit omdat Oolng thee of juiste moment in de fermentatie proces eruit wordt gehaald. Een ideale thee om het hele jaar door te drinken, maar je zult begrijpen een kostbare thee bij eerste of tweede pluk. Om deze thee voor iedereen toegankelijk te maken produceren wij de zelf in Zuid- China in de bekende thee plaats Guillin.De thee kost bij ons voor 100 gr €12,95  kijk hiervoor ook in onze webshop    

 

Ries Cosmetics trotse eigenaar Mobile Spa


Wij zijn trots de unieke Mobile Spa weer in beweging kunnen zetten. De Mobile Spa past zeer goed binnen onze visie als het gaat om betrokkenheid en verbondenheid.


Ries Cosmetics Magazine groot succes

Het Ries Magazine gaat in 2015 naar meer dan 100.000 digitale adressen.


Facebook 

Ries heeft inmiddels meer dan 1000 volgers op facebook

Klik op de knop hieronder om naar onze facebook pagina te gaan.

 


Ries Magazine

Ries Natural Cosmetics lanceert zijn eigen Magazine, wilt u het inspirerende Ries Magazine binnenkort ook in uw mailbox ontvangen?

Laat het ons dan weten via info@riescosmetica.nl met als onderwerp magazine.


Gratis Training potentiŽle salons 

 Onze Gratis training ' Zo binnen Zo buiten' zal binnenkort worden ingepland.

Laat u inspireren door een enthousiaste Richard van Nessen (ontwikkelaar van Ries Cosmetics)

Meld u nu aan via info@riescosmetica.nl met als onderwerp training Zo binnen, zo buiten.


Ries Natural Cosmetics nieuwe lijn TopSkin fit succes!

Top skinfit heeft als basis het bijzonder krachtige ingrediŽnt Longan.

Longan is een bijzondere en heerlijke fruitsoort die door de Chinezen gebruikt wordt om de bloedcirculatie te stimuleren, om het hart te voeden en om vitaliteit en schoonheid aan de huid toe te voegen, wat bevestigd wordt door hedendaags onderzoek. Er wordt gezegd dat in China de mooiste vrouw aller tijden elke dag Longan at. Ook voor mannen heeft Longan een gelijkwaardige positieve werking. Ook blijkt uit onderzoek dat Longan een kalmerend effect heeft en dat het stralende ogen geeft.

 

De Ries Natural Cosmetics Top Skinfit lijn bestaat uiteraard uit:

 

Top Skinfit Capsules

Top Skinfit crŤme

Top Skinfit Serum


Nieuws uit de media

Nieuw merk

05-04-2012 Koggeschip Vakbladen

Ries Cosmetics is een 100 procent natuurlijke, nieuwe cosmeticalijn. De producten uit deze lijn bevatten geen parfums en chemische conserveringsmiddelen. Ries Cosmetics is ontwikkeld vanuit de filosofie dat schoonheid van binnenuit en buitenaf komt en dus vanuit beide kanten om aandacht vraagt. Het concept van gezichts- en lichaamscrŤmeís enerzijds en voedingssupplementen anderzijds maakt van Ries Cosmetics een compleet merk. Ries Cosmetics biedt een volledig behandelpakket voor schoonheidssalons en heeft een ondersteuningsprogramma voor de salon dat onder andere bestaat uit trainingen en het genereren van nieuwe cliŽnten. Salons die werken met Ries worden continu meegenomen in de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Ries Cosmetics heeft ook een uitgebreide voetenlijn. Ries heeft zowel salonproducten als producten waarmee men thuis het gezicht en lichaam kan verzorgen. Ries Cosmetics, www.riescosmetica.nl

 


Bron: Kanaal 13/ Ries Cosmetics

De opnames zijn gemaakt in Juli 2012 door Kanaal 13

Dealer informatie


Wachtwoord vergeten? | Nog geen dealer?

Dealer login