Ries Cosmetica

Salon informatie - Video - Aanmelden gratis training - Salon ondersteuning - Trainingen

RIES Cosmetics salon informatie

 

Unieke training Ri./vital-coach.htmles Vital Coach toegankelijk voor iedereen, start eind 2017
 

Welkom bij de salon informatie van Ries Natural Cosmetics. Onder deze rubriek vindt u alle informatie over het werken met Ries Cosmetics binnen uw eigen salon.

Ries Cosmetics is uitermate geschikt voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, (medisch) pedicures, haarspecialisten (vb. gespecialiseerde kappers) die verdieping zoeken en de brug willen slaan tussen verzorging naar verbetering van huid, voet en haar. 

Ries Cosmetics 12 keer onderscheidend!

1. Ries Cosmetics is een 100% natuurlijke cosmeticalijn zonder toevoeging van parfums en chemische conserveringsmiddelen. Bovendien is Ries Cosmetics dermatologisch en dierproefvrij getest en anti-allergisch. Het unieke concept van gezichts- en lichaamscrèmes enerzijds en voedingssupplementen en cosmetische acupunctuur anderzijds maakt van Ries Cosmetics een absolute voorloper in cosmetica-land.

2. Het concept van Ries Cosmetics is om vanuit 'de bron' huidverbetering te bewerkstelligen. Zo zijn pure, natuurlijke, grove grondstoffen vermalen tot fijne granulaatvormen en gemengd en opgenomen door een hoogwaardige natuurlijke crème met bronwater, vitamines, mineralen en zouten die gelijkwaardig zijn aan de verhoudingen zoals wij die in ons lichaam kennen.

3. Onze ingrediënten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en komen van een gerenommeerde farmaceut. De ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen en op elkaar afgestemd voor een optimaal resultaat. Dit geldt voor ieder product individueel maar ook voor de producten binnen een productlijn. Zo vormen voedingssupplementen, crèmes en serums een homogeniteit voor een optimaal resultaat.

4. Ries Cosmetics heeft de grondstoffen tot aan het eindproduct van zowel de voedingssupplementen, crèmes en serums zelf ontwikkeld,  zelf in beheer en heeft de  productie zelf in eigen hand.

5. Zelf ontwikkeld diagnose model (huid-, gelaats- en tongdiagnostiek)

6. Ondersteuning  bij het maken van de juiste diagnose en behandelplannen.

7. Ries Cosmetics Mobile Spa

8. Salon ondersteuning, denk hierbij aan gratis promotiemateriaal,  website doorverwijzing etc.

9. Ries Magazine, deze gaat naar meer dan 100.00 digitale adressen

10. 3 Gratis basistrainingen bij aanvang voor optimaal werken met Ries Cosmetics. (Ingrediëntenleer, diagnostiek,  Aesthetic needling) 

11. Jaarlijks 3 terugkerende Gratis  extra trainingen.  (interne stagedag, feedback dag, praktijk dag en klantcontactdag)

12. 3 gratis inloopavonden voor al je vragen

13. Uniek cursusaanbod  Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gratis kennismakingstraining  'zo binnen, zo buiten ',  Derma-cupping, masterclass voeding, masterclass gelaatsdiagnostiek, 'in je element' , tongdiagnostiek, Aesthetic needling (cosmetische acupunctuur), Ries Vital Coach en 5 elementen polsdiagnostiek.

 

Ries bestaat in hoofdlijn uit vijf productlijnen, te weten: gezichtsverzorging, huidverzorging, voetverzorging, handverzorging en haarverzorging

 

Ons cursusaanbod 2017

'Zo binnen, zo buiten'

Al jaren vraag ik me af waarom iemand n pukkel op z'n kin heeft en niet op t puntje van z'n neus. Waarom de één wel couperose krijgt en de ander niet. Als ervaringsdeskundige met gevoelige darmen zat voor mij en vele anderen de sleutel in anders leren eten. Gelukkig kwam ik in een vakblad de filosofie tegen van Ries Cosmetics die aansloot met hoe ik over huid denk als de grootste spiegel van wat er binnen in ons lichaam en mind gebeurt. De lezing 'zo binnen , zo buiten' maakte dat de puzzelstukjes eindelijk op z'n plaats vielen. In Ries Cosmetics vind ik een totaalconcept om de mens in zijn geheel naar een betere huid te begeleiden. Daarnaast is de ondersteuning die ik ervaar van deze leverancier uitermate prettig en meedenkend. De gedrevenheid en de passie van Richard van Nessen maakt dat je na een training al uitkijkt naar de volgende om nog beter te weten hoe jij jouw klant verder kan helpen.De combinatie van juiste diagnose, kijken naar de mens in z'n geheel, voeding en supplementen geeft n optimale oplossing van de oorzaak ipv symptoom bestrijding.  Kortom als je echt wil weten waar huidproblemen vandaan komen en ze wil oplossen dan zit je bij Ries Cosmetics altijd goed en op de 1e rij! 
 
 
Patty van Straaten, Salon Face the Face 
 
 
Aesthetic Needling een prima alternatief voor Botoxen

.

 

 

Materclass gelaatsdiagnostiek

Op 9 en 10 mei 2014 heb ik in Arnhem - onder leiding van acupuncturist Richard van Nessen - een tweedaagse cursus gelaatsdiagnostiek bijgewoond.

Vrijdagochtend gingen we onmiddellijk van start, op zoek naar ons originele gelaat. Geen enkel gezicht is 100% symmetrisch. De linker- en rechterhelft verschillen daadwerkelijk veel van elkaar. Eén gelaat (tweemaal de linkerhelft) geeft weer wie je in werkelijkheid bent. Het tweede gelaat (tweemaal de rechterhelft) toont hoe jij je naar de buitenwereld toont.

Interessant om weten is dat wij doorgaans gericht zijn op de rechter gezichtshelft, en wij ons onbewust richten op de kant die de persoon wil laten zien. Dus niet op de werkelijkheid. Het was zonder meer een leuke uitdaging om aan de hand van foto’s van onszelf goed in de spiegel te kijken, de verschillende gelaatsvormen te bespreken met elk zijn eigenschappen en valkuilen. Ik kon er dus niet meer omheen: ik zag mezelf. Ik zag mijn ware gelaat.

Uit de studie van ons oor, leerden we met hoeveel jing, qi en shen we hier op aarde gekomen zijn, en in welke verhoudingen. Daarna kregen we de formule om te zien hoe deze verhoudingen al dan niet veel of weinig zijn veranderd. Dit leren zien, geeft ons de mogelijkheid om onszelf vragen te stellen: "Hoe bewandel ik mijn pad? Zijn mijn gevoel, ratio en mijn mens-zijn in evenwicht?” Maar ook: "Hoever sta ik van mijn ware zelf?”

Gelukkig heeft Richard van Nessen er ons op gewezen dat er geen goed of fout is. Er zijn enkel ervaringen! Ons doel van deze cursus was immers niet om te gaan oordelen over elkaar noch over onszelf, maar wel om inzicht te krijgen in ons leven.

Nadat we onszelf onder de loep hadden genomen, konden we ook onmiddellijk de link leggen met onze vorige cursusdagen. Klachten die we terug zien op de tong, voeten, oor en het gelaat.

Wat zitten wij toch wonderbaarlijk in elkaar!

De tweede dag richtten we ons hoofdzakelijk op de "5 officieren” (lees: de 5 elementen in het gelaat): ogen, wenkbrauwen, mond, neus en oren. Voor wat staan die elementen en wat vertellen ze over onszelf? Het paleis van de erfenis, het paleis van de onsterfelijkheid en de 100 leeftijdsposities, en wat vertellen welke rimpels over onszelf?

Aan de hand van foto’s van beroemdheden, hebben we dit uitgebreid kunnen oefenen en herhalen.

Zien en doorzien, dat heb ik de voorbije dagen mogen ervaren en leren! Inzicht krijgen in mezelf en mijn medemens. Kortom: Iedereen is uniek, innerlijk en uiterlijk. Door naar het uiterlijke te kijken kunnen we de innerlijke mens zien, in zijn pure, gekwetste, gesterkte en emotionele zelf. Ieder met zijn eigen eigenschappen die nodig zijn om zijn of haar pad te bewandelen.

Heerlijk is het ook om nu de klanten in mijn schoonheidssalon (Ahavah) inzichten te geven in wie ze écht zijn, en hen daarbij bij te staan. Meer nog: Deze interessante opleiding stelt mij in staat iedereen nu persoonlijker en naar eigen behoefte te benaderen.          

Stephanie De Brant


 

Dealer informatie


Wachtwoord vergeten? | Nog geen dealer?

Dealer login